Notícies

XX Aniversari de la UMH

XX Aniversari de la UMH

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx celebra el 27 de desembre el seu XX Aniversari. Les Corts Valencianes van aprovar la creació de la UMH eixe mateix dia en 1996. Uns mesos després, al setembre de 1997 van arrancar les classes del primer curs acadèmic. Amb motiu d'aquest aniversari, la UMH ha constituït una comissió per a la posada en marxa de nombroses activitats.

Exposició "Alta Fidelidad"

Exposició "Alta Fidelidad"

La Sala Universitas de l'edifici Rectorat i Consell Social del campus d'Elx de la Universitat Miguel Hernández (UMH) exposa fins al 31 de maig la mostra "Alta Fidelitat", la primera dels col·leccionistes alteans Diego Martínez i Vicen Lloret. Aquesta exposició està organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària i està comissariada per Espai Salmaia d'Altea. Paral·lelament, la UMH exposa la mostra "Mèxic fronterer. Acostament des del fotoperiodisme", que es podrà visitar, també, fins al 31 de maig a la Sala Grisa, ubicada al mateix edifici. Aquesta exposició, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, en col·laboració amb el Vicerectorat de Relacions Internacionals, és del llicenciat en Periodisme per la UMH José Pedro Martínez.

Entrega de los galardones de la XII edición de los Premios Consejo Social

Entrega de los galardones de la XII edición de los Premios Consejo Social

El Consejo Social de la Universidad Miguel Hernández (UMH) de Elche ha entregado los galardones de la XII edición de los Premios Consejo Social en sus distintas modalidades. El acto se ha celebrado en el Salón de Actos del edificio Rectorado y Consejo Social del campus de Elche.

VII edició del Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

VII edició del Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i l'Associació de la Premsa d'Alacant (APA) han convocat la VII edició del Premi de Periodisme Radiofònic "Pepe Andreu", creat en 2008 entre ambdós institucions per a homenatjar aquest periodista elxà. Aquest Premi, dotat amb 3.000 euros, naix amb l'objectiu d'estimular als professionals de la ràdio en el seu treball.

El pressupost per a 2017 supera els 100 milions d´euros

El pressupost per a 2017 supera els 100 milions d'euros

El Ple del Consell Social de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha aprovat en sessió ordinària el pressupost per a 2017 de la institució acadèmica, que ascendix a 101.044.627 euros. Açò suposa un increment del 3,7 % en les xifres totals respecte a l'exercici anterior.


Accessos directes