Universitat Miguel Hernández

Notícies

La UMH, entre les millors universitats espanyoles

La UMH, entre les millors universitats espanyoles

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ocupa la quinta posició del rànquing de les millors universitats espanyoles junt amb altres sis universitats més. Així mateix, la UMH ostenta el 6t lloc en l'apartat d'innovació i desenvolupament tecnològic i, en temes d'ocupabilitat, la Universitat se situa en la posició número 11. A més, la majoria dels graus que s'impartixen en la UMH es troben dins dels 5 primers llocs en relació als barems de Docència, Investigació i Innovació i Desenvolupament Tecnològic. Aquestos resultats s'arrepleguen en la V edició del projecte U-Ranking, elaborat de forma conjunta per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

Calendari d´activitats del 20 aniversari

Calendari d'activitats del 20 aniversari

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha programat per a enguany multitud d'activitats per a commemorar el 20 aniversari de la creació de la institució acadèmica. La comissió especial d'aquesta efemèride coordina les diverses iniciatives que la comunitat universitària impulsa o proposa per a celebrar aquest aniversari.

Exposició "Cinc Actes"

Exposició "Cinc Actes"

L'artista alacantí Pablo Bellot exposarà fins al 15 de setembre la mostra d'instal·lacions, vídeos i escultures sonores "Cinc Actes" a la Sala Universitas de l'edifici Rectorat i Consell Social del Campus d'Elx de la Universitat Miguel Hernández (UMH). De forma simultània, el fotògraf Rubén H. Bermúdez exposarà, fins al 15 de setembre, la mostra "I tu, per què ets negre? Diari d'una investigació "a la Sala Gris de l'edifici Rectorat i Consell Social.

Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i l'Associació de la Premsa d'Alacant (APA) han convocat la VII edició del Premi de Periodisme Radiofònic "Pepe Andreu", creat en 2008 entre ambdós institucions per a homenatjar aquest periodista elxà. Aquest Premi, dotat amb 3.000 euros, naix amb l'objectiu d'estimular als professionals de la ràdio en el seu treball.

Cursos d´Estiu

Cursos d'Estiu

"El Camí de Santiago com a pont cultural", "La presidència de Donald Trump", "Miguel Hernández i la memòria histórica", "Drons" o "Intel·ligència emocional" són alguns dels Cursos d'Estiu que ha organitzat la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx en la XVIII edició de la seua programació. En aquesta edició, la UMH oferta un total de 80 cursos a 18 seus de la província. Tots els programes, esdeveniments i la matriculació dels Cursos d'Estiu 2017 es pot consultar en l'enllaç: http://cursosdeverano.umh.es/.

Esprint de Creació d´Empreses

Esprint de Creació d'Empreses

El Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha obert el termini de preinscripció per a la 5a edició de l'Esprint de Creació d'Empreses de la UMH. L'Esprint és un programa d'incubació i acceleració intensiu que combina formació, assessorament i finançament per a recolzar la creació d'empreses innovadores de qualsevol activitat o sector. Els interessats poden enviar les seues sol·licituds fins al 23 de juny a través de la web www.sprintempresasumh.com. El programa arrancarà el 30 de juny a l'edifici Innova del campus d'Elx.