Notícies

Calendari d´activitats del 20 aniversari

Calendari d'activitats del 20 aniversari

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha programat per a enguany multitud d'activitats per a commemorar el 20 aniversari de la creació de la institució acadèmica. La comissió especial d'aquesta efemèride coordina les diverses iniciatives que la comunitat universitària impulsa o proposa per a celebrar aquest aniversari.

Cursos d´Estiu 2017

Cursos d'Estiu 2017

"El Camí de Santiago com a pont cultural", "La presidència de Donald Trump", "Miguel Hernández i la memòria histórica", "Drons" o "Intel·ligència emocional" són alguns dels Cursos d'Estiu que ha organitzat la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx en la XVIII edició de la seua programació. En aquesta edició, la UMH oferta un total de 80 cursos a 18 seus de la província. Tots els programes, esdeveniments i la matriculació dels Cursos d'Estiu 2017 es pot consultar en l'enllaç: http://cursosdeverano.umh.es/.

 La UMH posa en marxa a Rwanda el menjador de les escoles de Nemba

La UMH posa en marxa a Rwanda el menjador de les escoles de Nemba

El bisbe de la diòcesi de Ruhénderi (Rwanda), Vincent Harolimana, el director de la Càtedra Seu UMH a Rwanda, Mariano Pérez Arroyo, i diverses autoritats rwandeses han inaugurat el menjador i la cuina de les escoles de Nemba, un projecte impulsat per la Càtedra Seu UMH a Rwanda i el Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx. El rector de la UMH, Jesús Pastor Ciurana, i el vicerector de Relacions Internacionals, Vicente Micol, han assistit de forma telemàtica des del campus d'Elx a aquesta inauguració.

Exposició "Alta Fidelidad"

Exposició "Alta Fidelidad"

La Sala Universitas de l'edifici Rectorat i Consell Social del campus d'Elx de la Universitat Miguel Hernández (UMH) exposa fins al 31 de maig la mostra "Alta Fidelitat", la primera dels col·leccionistes alteans Diego Martínez i Vicen Lloret. Aquesta exposició està organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària i està comissariada per Espai Salmaia d'Altea. Paral·lelament, la UMH exposa la mostra "Mèxic fronterer. Acostament des del fotoperiodisme", que es podrà visitar, també, fins al 31 de maig a la Sala Grisa, ubicada al mateix edifici. Aquesta exposició, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, en col·laboració amb el Vicerectorat de Relacions Internacionals, és del llicenciat en Periodisme per la UMH José Pedro Martínez.

VII edició del Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

VII edició del Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i l'Associació de la Premsa d'Alacant (APA) han convocat la VII edició del Premi de Periodisme Radiofònic "Pepe Andreu", creat en 2008 entre ambdós institucions per a homenatjar aquest periodista elxà. Aquest Premi, dotat amb 3.000 euros, naix amb l'objectiu d'estimular als professionals de la ràdio en el seu treball.


Accessos directes