Universitat Miguel Hernández

Notícies

Obert el termini d´inscripció per als programes gratuïts d´anglés i valencià IRIS UMH i LLUMH

Obert el termini d'inscripció per als programes gratuïts d'anglés i valencià IRIS UMH i LLUMH

Per tercer any consecutiu, el Laboratori d'Idiomes de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha posat en marxa IRIS UMH, un programa gratuït i semipresencial per a l'aprenentatge de l'anglés. A més, enguany, com a novetat, s'ha programat un programa semblant per a la llengua valenciana: LLUMH. Ambdós programes estan oberts a estudiants de Grau, Doctorat i Màster, així com al personal docent i investigador (PDI), personal investigador (PI), al personal d'administració i serveis (PAS), a la comunitat Alumni UMH i a treballadors d'empreses del Parc Científic de la UMH. Tant les plataformes d'IRIS UMH i LLUMH com les classes presencials estaran disponibles a partir del 2 d'octubre.

La UMH, entre les millors universitats espanyoles

La UMH, entre les millors universitats espanyoles

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ocupa la quinta posició del rànquing de les millors universitats espanyoles junt amb altres sis universitats més. Així mateix, la UMH ostenta el 6t lloc en l'apartat d'innovació i desenvolupament tecnològic i, en temes d'ocupabilitat, la Universitat se situa en la posició número 11. A més, la majoria dels graus que s'impartixen en la UMH es troben dins dels 5 primers llocs en relació als barems de Docència, Investigació i Innovació i Desenvolupament Tecnològic. Aquestos resultats s'arrepleguen en la V edició del projecte U-Ranking, elaborat de forma conjunta per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

Calendari d´activitats del 20 aniversari

Calendari d'activitats del 20 aniversari

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha programat per a enguany multitud d'activitats per a commemorar el 20 aniversari de la creació de la institució acadèmica. La comissió especial d'aquesta efemèride coordina les diverses iniciatives que la comunitat universitària impulsa o proposa per a celebrar aquest aniversari.

Els recursos d´investigació van ascendir a més de 11,9 milions d´euros en 2016

Els recursos d'investigació van ascendir a més de 11,9 milions d'euros en 2016

El Vicerectorat d'Investigació i Innovació de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i el Servei de Gestió de la Investigació - OTRI (SGI-OTRI) han elaborat la Memòria d'Investigació corresponent a l'any 2016. Els recursos captats per la UMH l'any passat ascendeixen a 11.901.738,42 euros, la qual cosa suposa un lleuger increment respecte als fons captats durant l'any 2015. Amb motiu de la celebració del 20 Aniversari de la UMH, el Servei d'Innovació i Suport Tècnic a la Docència i la Investigació de la UMH ha preparat un format especial que es pot consultar en l'enllaç següent: http://mediaumh.es/memoinvest/2016/#p=4 .

Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i l'Associació de la Premsa d'Alacant (APA) han convocat la VII edició del Premi de Periodisme Radiofònic "Pepe Andreu", creat en 2008 entre ambdós institucions per a homenatjar aquest periodista elxà. Aquest Premi, dotat amb 3.000 euros, naix amb l'objectiu d'estimular als professionals de la ràdio en el seu treball.