Universitat Miguel Hernández

Notícies

La producció científica mitjana d´un professor de la UMH duplica la d´investigadors d´universitats de majors dimensions, segons la CRUE

La producció científica mitjana d'un professor de la UMH duplica la d'investigadors d'universitats de majors dimensions, segons la CRUE

La Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) ha publicat l'informe "La Universidad Española en Cifras. Año 2015 y curso académico 2015/2016", en el qual la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ocupa la setena posició en producció científica anual de les universitats per professor (2006-2015) i el primer lloc en aquesta categoria de les universitats públiques i privades valencianes. Aquest informe reflecteix com la producció científica de cada professor de la UMH supera, i fins i tot duplica, en alguns casos, la d'investigadors d'altres centres de majors dimensions.

La UMH, entre les millors universitats espanyoles

La UMH, entre les millors universitats espanyoles

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ocupa la quinta posició del rànquing de les millors universitats espanyoles junt amb altres sis universitats més. Així mateix, la UMH ostenta el 6t lloc en l'apartat d'innovació i desenvolupament tecnològic i, en temes d'ocupabilitat, la Universitat se situa en la posició número 11. A més, la majoria dels graus que s'impartixen en la UMH es troben dins dels 5 primers llocs en relació als barems de Docència, Investigació i Innovació i Desenvolupament Tecnològic. Aquestos resultats s'arrepleguen en la V edició del projecte U-Ranking, elaborat de forma conjunta per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

Els recursos d´investigació van ascendir a més de 11,9 milions d´euros en 2016

Els recursos d'investigació van ascendir a més de 11,9 milions d'euros en 2016

El Vicerectorat d'Investigació i Innovació de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i el Servei de Gestió de la Investigació - OTRI (SGI-OTRI) han elaborat la Memòria d'Investigació corresponent a l'any 2016. Els recursos captats per la UMH l'any passat ascendeixen a 11.901.738,42 euros, la qual cosa suposa un lleuger increment respecte als fons captats durant l'any 2015. Amb motiu de la celebració del 20 Aniversari de la UMH, el Servei d'Innovació i Suport Tècnic a la Docència i la Investigació de la UMH ha preparat un format especial que es pot consultar en l'enllaç següent: http://mediaumh.es/memoinvest/2016/#p=4 .