Universitat Miguel Hernández

Esports

La UMH ofereix una gran varietat d'esports per a practicar, així com instal·lacions esportives, cursos de formació i activitats a l'aire lliure a les quals et pots apuntar. En la Unitat de Gestió Esportiva ubicada en el Campus d'Elx et pots informar de totes les possibilitats.

La majoria de les instal·lacions esportives de la UMH es troben al Campus d'Elx. Aquest campus compta amb un Palau d'Esports, una piscina, pistes poliesportives i un camp de golf. En el Palau d'Esports UMH hi ha sales multidisciplinars on es pot practicar dansa, lluita, spinning, fitness, aeròbic, boxa, gimnàstica, pilates o gaudir d'un programa d'exercicis cardiovasculars per a mantindre's en forma. El Campus d'Orihuela també compta amb pistes de pàdel, un camp de rugbi i pistes poliesportives.

Per a practicar esport en la UMH, es pot adquirir la targeta TEU (Targeta Esportiva Universitària), molt recomanable si vols anar al gimnàs UMH i d'altres instal·lacions. Pots adquirir aquesta targeta en la Unitat de Gestió Esportiva aportant una fotografia de carnet, la qual cosa et permetrà l'accés al gimnàs i la piscina, entre altres opcions. Si vols reservar una pista poliesportiva o de pàdel has d'enviar un e-mail a deportes(arroba)umh.es. Per a adquirir un bonus de la piscina, adreça't a la consergeria de l'edifici Hélike.

Al llarg del semestre, la Unitat de Gestió Esportiva ofereix la possibilitat de practicar múltiples activitats esportives, i es reben noves propostes a través del correu electrònic o per mitjà de l'accés identificat com a estudiant UMH. Si vols inscriure't en competicions amb els equips d'esports de la UMH, posa't en contacte amb la Unitat de Gestió Esportiva per a obtindre informació.