Universitat Miguel Hernández

Benviguda

rector de la umhBenvingut al lloc web de la Universitat Miguel Hernández d'Elx. Una Universitat pública que manté el seu camí amb entusiasme i energies renovades, amb el decidit propòsit d'oferir docència i investigació de la més alta qualitat. Les nostres metes són les pròpies de l'esperit universitari: formar íntegrament els nostres estudiants des del pensament plural i tolerant, així com intentar col·laborar en la solució dels problemes que afecten la nostra societat.

Desitgem manifestar el nostre agraïment a tots quants han contribuït a aquest projecte educatiu, amb la confiança que la nostra Universitat no sols forme bons professionals sinó que, a més, contribuïsca significativament al desenvolupament social, econòmic i cultural.

Em permet, des d'ací, demanar-vos a tots els membres de la comunitat universitària que vos identifiqueu amb el nostre nou portal i ens ajudeu a perfeccionar-lo. Agraïsc als qui heu participat més directament i activa en la seua elaboració, el temps i l'esforç que heu dedicat. En aquest cas, el nostre èxit o fracàs és responsabilitat i compromís de tots.

En aquest portal trobarà informació sobre les nostres activitats acadèmiques, culturals i esportives. Espere que siga d'interés per a tots.


Una salutació ben cordial.

Jesús Tadeo Pastor Ciurana
Rector de la Universitat Miguel Hernández d'Elx