Universitat Miguel Hernández

Visitar la UMH

 

La Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) compta amb quatre campus ubicats a la província d'Alacant: Elx (campus central) , Oriola, Sant Joan d'Alacant i Altea

Els campus estan situats dins d'un radi de 50 km al voltant de la ciutat d'Alacant. L'aeroport internacional d'Alacant (anomenat Alicante-Elche, amb codi d'aeroport ALC), ofereix vols directes cap a i des de moltes ciutats europees. Es troba a 10 km d'Elx i Alacant, a 80 km d'Altea i 30 km d'Oriola. Es pot arribar fàcilment utilitzant l'autopista A-7, així com per les carreteres nacionals N-332 i N-340. L'aeroport també està unit a les ciutats d'Elx i Alacant per autobús. Per arribar des d'Elx, utilitze les línies 1A o 1B, i des d'Alacant la línia C6. Subus és l'empresa que gestiona aquestes rutes.

Les ciutats d'Elx, Oriola i Alacant estan connectades per ferrocarril ferrocarril (Múrcia-Alacant). L'estació de tren d'Alacant es troba a 15 minuts caminant de la parada d'autobús de l'aeroport en la Plaça dels Estels, des d'on es pot continuar amb autobús fins a l'aeroport d'Alacant (línia Alacant-Aeroport de línia). Desplaçar-se entre Alacant i Altea també és possible amb el tramvia. El tramvia té una estació en la Plaça dels Estels, on l'autobús que connecta Alacant amb l'aeroport també té una parada.

Alacant també està connectada amb les principals capitals espanyoles a través del ferrocarril.

Per anar a Sant Joan d'Alacant, vostè pot agafar l'autobús que connecta l'aeroport amb Alacant (parada d'autobús de la Plaça d'Estels), i després continuar per la línia d'autobús urbà 23 de SuBús.

Mapa d'ubicació de la UMH