Universitat Miguel Hernández

Notícies

La Generalitat Valenciana selecciona quatre projectes d´innovació i investigació de la UMH per a la lluita contra la COVID-19

La Generalitat Valenciana selecciona quatre projectes d'innovació i investigació de la UMH per a la lluita contra la COVID-19

Un total de quatre projectes d'innovació i investigació per a la lluita contra la COVID-19 de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx han sigut seleccionats per la Generalitat Valenciana, dins de la convocatòria #SúmateAlRetoContraElCovid-19, organitzada al costat de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI). El president de la Generalitat, Ximo Puig, el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, i la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, han presentat aquest matí en el Districte Digital els 41 projectes seleccionats, per als quals es repartiran 3.100.000 euros per a la seua posada en marxa.

Portal de mecenatge per a recaptar fons per a combatre els efectes de la COVID-19

Portal de mecenatge per a recaptar fons per a combatre els efectes de la COVID-19

Amb la finalitat de captar fons per al subministrament de productes sanitaris com ulleres, pantalles, màscares, etc. fabricats amb una xarxa d'impressores 3D, la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha llançat un portal de mecenatge, activat amb el projecte Suport per a combatre els efectes de la COVID-19 a la província d'Alacant. Aquest portal es pot consultar en l'enllaç https://mecenazgo.umh.es/ i arranca ja amb 68.605 euros que ha donat el personal de la UMH per a aquesta causa.

Projecte col·laboratiu amb recursos i materials per a mitigar l´estrés en treballadors sanitaris i personal de suport

Projecte col·laboratiu amb recursos i materials per a mitigar l'estrés en treballadors sanitaris i personal de suport

Professors de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i investigadors de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO) han impulsat el projecte col·laboratiu "Segones víctimes del SARS-CoV-2 (COVID-19)". A través d'aquesta investigació, dirigida pel catedràtic de la UMH José Joaquín Mira, diversos especialistes han dissenyat i elaborat un portal web i una app amb recursos i materials per a mitigar l'estrés agut en professionals sanitaris i no sanitaris, associat a la situació de crisi sanitària.