TECNOLOGIA D'ELABORACIÓ D'OLIS DE LLAVORS Unitat didàcticaAssignatures:TECNOLOGIA CEREALS, OLIS I GREIXOSCurs: Curs 4 de Grau en Ciència i Tecnologia dels AlimentsTitulació: Grau en Ciència i Tecnologia dels AlimentsContingut relacionat Carregant... DescripcióDescriure els diferents sistemes d'extracció d'olis de llavors. Descriure i especificar les operacions de refinat i transformació d'estos productes per al seu consumObjectiusDescriure els principals processos d'extracció d'olis i greixos comestibles a partir dels seus diferents orígens naturals (oliva i llavorsConéixer els processos de refinat a què se sotmeten determinats olis per a obtindre un producte apte per a ser comestibleTemesTemes de teoriaLlavors oleaginoses i els seus olisPreparació de les llavors i operacions preliminarsSistemes d'extracció d'oli de llavorsRefinat d'olisTemes de pràcticaCaracterització i estabilitat d'olis de llavors