Procesado de Alimentos de Origen Vegetal Unitat didàcticaAssignatures:ALIMENTS ECOLÒGICS: ELABORACIÓ I QUALITATCurs: Curs 1 de Màster Universitari en Agroecologia, Desenvolupament Rural i AgroturismeTitulació: Màster Universitari en Agroecologia, Desenvolupament Rural i AgroturismeContingut relacionat Carregant... DescripcióEn esta unidad se abordarán los contenidos relacionados con el procesado de vegetales y las principales industrias agroalimentarias que utilizan como materia prima productos de origen vegetal, como son el pan, aceite y vinoObjectiusL'alumne serà capaç d'encontrar/manejar la legislació aplicable a l'elaboració ecològica d'aliments i citar-la degudament en els informes tècnicsEls alumnes seran capaços d'identificar els processos d'elaboració per a la conservació de vegetalsTemesTemes de teoriaFruites i Hortalissespanificació EcològicaOli d'Oliva EcològicIndústria Enològica EcològicaTemes de pràcticaVisita a bodega ecològica