Exercicis i treballs relacionats amb les prácticas/seminarios/treballs en grup de l'assignatura (fins al 30 % de la nota final). S'inclou un treball en grup per a avaluar la UD2 Assistència regular a les classes i participació (fins al 10 % de la nota final) Examen final (fins al 60% de la nota)
L'examen contindrà preguntes tipus test amb tres alternatives de resposta i dos problemes per a avaluar la UD1 i una sèrie de preguntes curtes per a avaluar la UD3
El treball de la UD2 consistirà en l'anàlisi de la cadena de valor d'un producte agroalimentari
Correcció del test: cada dos preguntes malament es restarà una bé. Les preguntes en blanc no puntuen. Correcció de l'examen de prguntas curtes: Cada pregunta s'avaluarà d'1 a 10"
El treball es puntuarà d'1 a 10 tenint en compte els criteris següents: format, redacció i estructura (1,5 punts) , la quantitat i qualitat de les fonts d'informació utilitzades (2,5 punts) , el contingut (2 punts) , la profunditat en l'anàlisi i discussió (2 punts) , les conclusions (1 punt) i la correcta citació de les referències bibliogràfiques (1 punt)
Per a fer mitja es requerix un mínim de 4 punts en cada UD i un mínim de 0,75 en assistència a classe + participació