L'avaluació del Treball de fi de Màster (TFM) consistirà en la realització d'un projecte, preferentment professional i a poder ser contextualitzat en una empresa o institució determinada, i la seua defensa oral davant d'un Tribunal avaluador. Així mateix, i amb l'autorització prèvia del tutor-director del projecte assignat, el TFM podrà consistir en un treball experimental o de revisió i investigació bibliogràfica, sempre que el mateix permeta aplicar les competències adquirides en el Màster, i tinga caràcter transversal emprant tècniques i coneixements propis de les tres especialitats preventives de caràcter tècnic.
El tutor- director del TFM assessorarà l'alumne en la metodologia a utilitzar, planificació i desenrotllament i farà un seguiment del mateix. Finalment, el tutor o director ha de donar el vistiplau per a la seua presentació, atorgant una nota al projecte que suposarà un 30% de la nota final. Per a la presentació oral dels TFM es constituirà un tribunal el qual atorgarà una puntuació al projecte, que suposarà el 70% de la nota final. L'estudiant podrà triar el dia de presentació del seu TFM per mitjà de l'aplicatiu habilitat per a este fi en el campus i haurà de romandre en la sala durant l'exposició de la resta dels estudiants del curs.
Per a l'avaluació del TFM serà necessari que l'estudiant tinga superat almenys el 75% dels crèdits del pla d'estudis.
En l'avaluació pel tribunal es tindrà en compte tant la memora del TFM escrita (90% de la nota) com la defensa realitzada (10% de la nota) . S'avaluaran entre altres els aspectes següents: Presentació i claredat expositiva, capacitat de síntesi i capacitat crítica davant de les preguntes plantejades pel Tribunal avaluador, Interés i actualitat del tema triat en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals, Metodologia adequada als objectius proposats, Nivell de dedicació i competència. El Tribunal avaluador deliberarà sobre la qualificació a porta tancada, tenint en compte la nota proposada pel tutor.