L'avaluació contínua:
Es realitzarà un seguiment de l'activitat de l'alumne durant tot el semestre.
-Es realitzaran proves escrites al llarg del curs dels continguts teòrics de l'assignatura mitjançant preguntes curtes o tipus test. Aquesta part suposarà el 40% de la nota final.
-Es s'avaluarà l'assistència a pràctiques i entrega d'informes al final del curs. Aquesta part suposarà el 30% de la nota final.
-Els alumnes en parelles o de forma individual realitzaran un treball bibliogràfic (revisió) o d'investigació (inèdit), on s'analitzarà l'aplicació de noves tecnologies de recobriments comestibles un aliment o conjunt d'aliments. El treball s'exposarà durant 10 minuts a la resta dels companys durant una sessió de seminaris específica per a aquest fi. Aquest treball estarà estructurat sota les normes d'un revista científica. Aquesta part suposarà el 20% de la nota final.
-Es s'avaluarà l'assistència a les sessions obligatòries de l'assignatura en un 10% de la nota final.
Les preguntes curtes de teoria. Serà 5 preguntes, cadascuna d'elles s'avaluarà d'1 - 10 punts. S'avaluarà el coneixement conceptes teòrics i pràctics de l'assignatura, la seva precisió, exactitud, els exemples gràfics aportats, la neteja de l'exercici i la claredat.
L'avaluació tipus test (en cas de realitzar) constarà de 10 preguntes de contestació múltiple (quatre possibilitats) i una sola resposta veritable. En el cas de fallar 3 elimnaría 1 correcta.
Criteris de correcció
Avaluació contínua i final. Per aprovar l'assignatura, l'alumne haurà de superar amb una qualificació d'aprovat (5 punts) cadascuna de les parts. En el seu cas l'alumne no aprovarà l'assignatura. Nota: en el cas de suspendre l'assignatura no es guarden per als propers cursos les qualificacions de l'anterior.
Serà obligatori l'assistència als seminaris, sessions pràctiques i xerrades - conferències